Kompletné špecifikácie
Zloženie:100% Camellia sinensis, mliečna aróma
Popis: Vedecký čaj GABA – spracovaný v anaeróbnych podmienkach bez prítomnosti vzduchu so signifikantným obsahom fyziologicky významnej kyseliny gama-aminomaslovej. Čiastočná oxidácia, ľahké praženie. Jarný ručný zber i spracovanie priamo v horách Ali-shan. Vysokohorský čaj pestovaný pod palmami na svahoch vo výške okolo 1500 m.
Príprava: Jednonálevová príprava: 5 g čaju Gaba zaliať 70-90°C teplou vodou, ktorá prešla varom a lúhovať 4-5 minút. Piť čerstvý a teplý.
Viacnálevová príprava: 5 – 8g čaju zaliať 70-90°C teplou vodou, ktorá prešla varom a lúhovať cca 1 min. Potom čaj zliať. Toto opakovať, kým sú lístky ešte teplé, niekoľko krát za sebou. Ak lístky vychladnú čaj už viac nezalievať.
Skladujte v suchu a tme. Krajina pôvodu : Taiwan
Distribútor: Čaje s.r.o., Malženice 154, 91929
Predajňa: Čaje a Ezoterika, SP Arkadia, Veterná 40/A, Trnava